ESTA

ГЛАВЕН КАТАЛОГ НА ESTA
Каталогът е предназначен за получаване на пълна представа за производствената гама на фирма ESTA.
ИНДУСТРИАЛНИ ФИЛТРИ ЗА ЛОШИ МИРИЗМИ
* Подобряват качеството на въздуха в работните помещения чрез преработка или елиминиране на лоши миризми или замърсявания. * Адсорбират от деляните замърсявания * Работят чрез свързване със смулателни рамена или друга въздуховодна система * Могат да засмукват от една или повече зони
ФИЛТРИ ЗА МАСЛЕНИ ПАРИ
Новите филтриращи системи на фирма ESTA са предназначени за отделяне на маслени и емулсионни замърсявания при промишлените процеси.
ЦЕХОВИ ВЕНТИЛАЦИОННИ СИСТЕМИ
Новата разработка на фирма ESTA- серията FILTOWER е идеална за филтрация на замърсявания на въздуха с дим и пари от заваряване( FILTOWER F ), фин прах от шлайфане и пилене ( FILTOWER D) и маслени и емулсионни пари ( FILTOWER L ). Могат да се използват навсякъде където локалното, директно засмукване не е възможно поради големи габарити на обработвания детайл или постоянна смяна на мястото на обработка.
РАБОТНИ МАСИ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ И ШЛАЙФАНЕ
Работните маси за шлайфане и заваряване са ергономични устройства за позициониране на детайли при механична обработка- пилене, шлайфане и заваряване, като същевременно замърсяванията отделяни при процеса се отделят чрез въздушен поток. Замърсяването може да бъде прах от метал, камък и пластамаса или пари от заваряване.
МОБИЛЕН ФИЛТРИРАЩ ЕКСТРАКТОР ЗА ЗАВАРЯВАНЕ , ЗАПОЯВАНЕ (комплект с изсмукващ ръкав)
За филтриране на замърсявания от заваряване и запояване със ефективност 99,9% и връщането му вече пречистен в работната среда
МОБИЛНИ СМУКАТЕЛНИ СИСТЕМИ DUSTOMAT 4
Мобилните смукателни системи DUSTOMAT 4 за предназначени за универсална употреба за сухи прахови емисии за работа с екстраторни ръкави или други въздуховодни системи. Подходящи за :метални частици, прах от обработка на пластмаса, пластмасови и дървени стърготини , хартиен прах и текстилен прах.
ПАРТНЬОРИ
REMAK
Fisair - Air Humidity Control
hidew
HITEMA -Италия
PanelCHOK
Reventon
ESTA
PST Clima Srl
CVS Air