Reventon

ТОПЛОВЪЗДУШНИ ЗАВЕСИ - "БЮДЖЕТНИ"
Този тип завеси са сравнително ограничено многообразие и по-скромни технически възможности, но пък за сметка на това са със приемлива цена и могат да се монтират на места където няма трифазно захранване. Монтират се в магазини, шоуруми, хотели, театри, заведения за хранене, барове, офиси и др.
Топловъздушен апарат тип Farmer
Със специалното си покритие на топлообменника и корпуса тип LCE и ниската цена е прекрасно средство за отопление и охлаждане на производствени помещения изскващи по високи изисквания относно корозия, запрашеност , степен на електрическа защита плесени и бактериални защита.
ЦЕНОРАЗПИС НА ТОПЛОВЪЗДУШНИ АПАРАТИ (ТВА)
Изключително изгодни за качеството
СТАНДАРТНИ ТОПЛОВЪЗДУШНИ АПАРАТИ
Отопляват и охлаждат помещения с голям обем, особено подходящи за производствени, складови и търговски обекти. С корпус от експандиран полипропилен, които е с доживотна гаранция и придава естетически вид на устройствата . Мощност на отопление от 8 до 70 КилоВата.
ДЕСТРИТИФИКАЦИОННИ ВЕНТИЛАТОРИ
Дестритификационните вентилатори са предназначени за механичен пренос на топлина от горните части на работните помещения към по ниските обитавани от хора зони. Всички знаем, че топлият въздух е с по малко специфично тегло от студения и когато помещението е с голяма височина на обема се получава неравномерно затопляне на горния слой за сметка на по- ниските обитавани части. Този тип вентилатори ориентират по топлия въздух надолу и по този начин изпълняват своята функция.
Канални вентилатори - кръгли
Предназначени за монтаж в кръгли въздуховоди Използват се за вентилация , охлаждане и отопление Намират приложение в търговски, индустриални и домашни условия.
Аксиални вентилатори със защитна решетка- смукателни и нагнетателни
Монтират се на стена или на съоръжения като кондензатори или кулери. Според ъгъла на атака на лопатките на турбината и посоката на въртене двигателя могат да бъдат смукателни или нагнетателни.
Аксиални вентилатори с квадратна рамка или за канален монтаж
Предназначени основно върху стена за нагнетяване на пресен въздух, а тези монтирани в тръба за канален монтаж.
ПАРТНЬОРИ
REMAK
Fisair - Air Humidity Control
hidew
HITEMA -Италия
PanelCHOK
Reventon
ESTA
PST Clima Srl
CVS Air